GOGO PAINTED DURANGLO (roepnaam Rodi)----VERKOCHT----

Op 21-4-2009 werd bij ons geboren een overo dun Paint Horse hengstje. Hij heeft mooie partial Blue eyes van zijn moeder en de zwarte manen en staart van zijn vader. In september 2012 gaat hij, inmiddels ruin, naar Brenda, waar hij een nieuw leven tegmoet gaat. We zijn er van overtuigd dat ze samen een geweldige tijd gaan krijgen. Gea gaat haar wijsneus beslist missen.

GOGO BLOSSOM GLO (roepnaam Blossom)

5-4-2009 bij ons geboren chesnut merrie Quarter Horse. We genieten vol op van haar jeugdige streken.

GOGO DURANGLO JOE (roepnaam Joey)

Op 29-4-2008 bij ons geboren chesnut Quarter Horse hengstje Joe is een heel cool paardje. Hij is inmiddels ruin. Wel zo fijn voor hem. Dan kan hij gewoon bij de merries in de wei staan. Hij is inmiddels zadelmak en doet het prima. Hij is een echte knuffelaar heel lief en meegaand. In de wei is hij echter wel het baasje. Hij heeft de vader en moeder om een heel goed wedstrijd paard te worden. Sire: Duranglo Doc. Dam: Cool Kitt Bueno.

LITTLE SMART RECKLESS (roepnaam Sunny)

SUNNY is onze bay quarter horse. Sire: HOLLYWOOD RECKLESS. Ze heeft vanaf 3 juni 2012 een nieuw tehuis. We wensen de nieuwe eigenaren veel plezier met deze lieve merrie.

MISS OLENA RECLESS (roepnaam Dolly)

Deze bay Quarter Horse heeft haar training op de Silver Ranch achter de rug. Ze lijkt het in zich te hebben om een goed wedstrijd paard te worden. Of wij zelf de tijd daarvoor hebben?? Misschien toch maar verkopen zodat het eruit komt?

ITS REINING MAGIC STARS (roepnaam Magic)

Onze brown Quarter Horse merrie. Als veulen is ze bij ons gekomen. We willen van haar in de toekomst een veulen. Met zo een fijn karakter en bloedlijn weten we vast wel een passende vader te vinden. Vooralsnog geniet ze van de wei en en de ritjes die wij op haar maken. Sire: MAGIC POWER SPECIAL.

SPIRITED PASSION (roepnaam Spirit)

SPIRITED PASSION roepnaam SPIRIT. Onze overo Paint Horse merrie uit een reining en cutting lijn. (Cutter Bill, Painted Robin). Wordt All Round gereden.

COOL KITT BUENO (roepnaam Kitt)

Als basis voor ons fokprogramma van de quarte horses gaan we uit van de KING-lijn. Deze merrie geeft Chessnut veulens door met een Bay sire.